• electra

  • beveiliging-object

Diensten

Marcel Visscher beveiliging en elektrotechniek heeft een zeer breed leveringspakket. Naast alarm- en camerasystemen bieden wij u veelal complete oplossingen. Uiteraard kunt u bij ons altijd terecht voor een vrijblijvende prijsopgave. Omdat wij ruim 25 jaar werkzaam zijn in de installatietechniek, hebben wij veel ervaring opgedaan. Door met u mee te denken en eerlijk te adviseren tijdens het afstemmen van de werkzaamheden komen wij tot de beste oplossing.

Elektrawerk
Ook voor de kleinere werkzaamheden bent u bij ons aan het goede adres. Wij installeren allerlei verschillende soorten elektra voor particulieren en bedrijven. Van kleine tot grote installaties. Er wordt gewerkt met goedgekeurde materialen en volgens de NEN 1010 normen.

Voorbeelden van de diversiteit aan werkzaamheden zijn installaties in kantoorpanden, bedrijfshallen, winkelpanden en particuliere woningbouw. Ook het uitvoeren van renovatie en/of onderhoudswerkzaamheden in woningen behoren tot de mogelijkheden. Het aanleggen van UTP-netwerken (telefoon of internet), maar ook het leveren van materialen en verlichting.

Alarmsysteem
Houd inbrekers op afstand en beleef een veilig gevoel. Een inbraakdetectiesysteem kan hiertoe zeker aan bijdragen. Marcel Visscher levert maatwerk omdat ieder object zijn eigen risicopunten heeft. Het systeem wat gebruikt wordt is van professionele kwaliteit en simpel te bedienen. In een bepaalde klasse van beveiliging voor woningen is het ook mogelijk om draadloze componenten toe te passen zodat er weinig of geen bedrading aangelegd hoeft te worden.

Afhankelijk van uw beveiligingsniveau wordt er een VEB certificaat of opleverbewijs afgegeven. Dit zijn kwaliteitsdocumenten die door de verzekeraars worden erkend. Wij zijn een erkend VEB-installateur (Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven). Dit geeft u de garantie van de geleverde kwaliteit.

Camera
Een camerasysteem behoort tot de mogelijkheid om het inbraaksysteem aan te vullen. De beelden die de dag en nacht camera’s vastleggen kun je direct of op een later tijdstip bekijken via een beeldscherm, smart phone of computer.
De camera’s zijn van een professionele kwaliteit en de beelden worden opgeslagen op een harde schijf. De prijs/kwaliteit verhouding is ook hier zeer gunstig te noemen.Camerasystemen hebben al heel vaak hun toegevoegde waarde bewezen. Verdachten worden steeds vaker herkend door de camerabeelden. Het installeren van een camerasysteem werkt ook preventief. Doordat de camera’s zichtbaar zijn gemonteerd bij bijvoorbeeld uw voordeur.